about us
Do Better what you Do Best
אנחנו מבינים את הקושי הכלכלי והרגולטורי שיש ליצרני מזון קטנים ואיכותיים בכל התחומים – החל מרגולציה, עובר בהקמת מבנה וציוד, על כל ההשקעה הכרוכה בכך וכלה בדיוק המוצר והבנת השוק והלקוחות.
אנחנו מאמינים בייצור אוכל משובח שנותן פייט למזון מתועש, מאמינים בחדשנות ורוצים לקדם סטארטאפים של אוכל שיהפכו את מערכת ייצור וצריכת המזון שלנו לטובה יותר ובת-קיימא.
אנחנו כאן כדי לשמר מסורות של ייצור, תרבויות, וטעמים מקומיים וייחודיים.
יצאנו למסע מרתק, מרגש וחוצה יבשות של מחקר, הבנה ותכנון, שהביא להקמת המפעל השיתופי הראשון בישראל, התומך ביצרנים ואשר חולל מהפכה של ממש בתרבות הייצור בארץ. מהפכה שמספקת שוויון הזדמנויות.
make eat מאפשר ייצור בר-השגה ליצרנים ולצד זאת, מאפשר לצרכנים הזדמנות להכיר ולצרוך מוצרים מגוונים, מעניינים, מקומיים ואיכותיים.
חלמנו את make eat הרבה לפני הקורונה, אך נולדנו לתוכה. המציאות החדשה שהפכה לחלק מחיינו הוכיחה כמה חשובה ההזדמנות לייצור ולפלטפורמה מקומית, בעיקר ובייחוד בתחום המזון.
היום, אנחנו כבר בית ליצרנים מקסימים ומגוונים מכל הסוגים ואפילו מכל הגדלים.
הסיפור שלנו ממשיך להתפתח - אנחנו, כמוכם, ממשיכים לחלום, מתמודדים כל יום עם אתגרים חדשים של יצרנים מרגשים ובמסגרת הסטנדרטים שקבענו לעצמנו, מתרחבים, מתפתחים וממשיכים להיות עבורכם בית לייצור מזון ולהגשמת חלומות.
בואו לייצר אתנו ב make eat!
מיכל קלימברג – יזמית ובעלים
נולדתי לעולמות תעשיית הממתקים, הנדל"ן ומה שביניהם.
כשהייתי בת 5, שאלה אותי סבתא שלי מה אהיה כשאגדל, אני, לשמחתה, עניתי "עורכת דין", כמוה ,כמו אבא שלי ופחות או יותר כמו כל מי שהכרתי. כשהמשיכה לנבור ושאלה מה עושה עורך דין, הסברתי שהוא מייצר ממתקים. ככה זה כשכולם במשפחה עורכי דין ואף אחד לא עוסק בתחום.
הוריי עלו ארצה מדרום-אפריקה ואבא שלי הקים את המפעל המתוק והציוני העונה לשם "כרמית". המפעל, החולק אתי שנת לידה, שכן במבנה בראשל"צ המכונה "צומת המזון" שהיה מבנה שיתופי למפעלי מזון שונים עוד לפני שהמונח "שיתופי" היה שגור ומוכר בפי כל.
העיסוק והעניין המרכזיים שלי היו תמיד בתחום הנדל"ן התעשייתי והמסחרי.
make eat נולד מתוך שילוב עולמות התוכן שלי לטובת הקמת פרוייקט שיתופי של קיימות, ציונות, בנייה ויצירה. החלום שלי הוא יצירת פלטפורמה להגשמת חלומות של אחרים.
אני אמא גאה ליצירות הפרטיות שלי - איתי, יואב, בועז ומיקה, וחולקת את פרוייקט החיים האישי הזה, באהבה גדולה עם גלעד.
ענבל נווה – מנהלת המפעל
כבר למעלה מ – 20 שנה בתחום הקונדיטוריה ואת הניסיון העשיר שצברתי חולקת עם היצרנים שלנו. כמי שאמונה על ניהול היום יום ב make eat, מוזמנים תמיד לפנות אליי בשאלה והתייעצות. צריכים ייעוץ לגבי התייעלות בעבודה? שדרוג מתכון? עזרה בהפעלת הציוד ואפילו סיוע במציאת חומר גלם או אריזה? אני כאן בשבילכם.
נלי אידלמן – אחראית תפעול ואדמיניסטרציה
בעלת וותק של מעל 20 שנה בהטמעה ותפעול מערכות מחשוב, תפעול וניהול מחסן, נאמנת תברואה, עבודה מול הרשויות ועוד. אותי תמצאו במשרד מכינה לכם תוויות, מזמינה עבורכם סחורה או מסתובבת במפעל ותמיד שמחה לסייע.